Huis te koop: dr. Abraham Kuyperstraat 41 Vlaardingen

Onder bod

dr. Abraham Kuyperstraat 41

€ 245.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • bovenwoning
  • 69 m²
  • 3 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Het is heerlijk wonen aan dr. Abraham Kuyperstraat in Vlaardingen!
Deze bovenwoning is een ideaal vertrek als starter(s) of appartementszoeker(s). De woning heeft onder andere een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een zonnig balkon. Dit laatste is een heerlijke plek om na een lange werkdag van de zon en de buitenlucht te kunnen genieten. Niet alleen door de zon, maar ook door de rustige ligging is dit een fijne plek. De rustige ligging is een absoluut pluspunt! Tezamen met de locatie ten opzichte van de diverse voorzieningen zorgt dit voor op-en-top wonen! Kortom een perfecte plek om te genieten van het stadsleven, terwijl u de rust van de omgeving ervaart. Gaat hier uw woonavontuur van start? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Indeling:

Begane grond:
De karakteristieke en gezellige portiek biedt toegang tot de entree van de woning.

Eerste verdieping:
De entreehal is voorzien van de meterkast en een trapopgang. Door middel van deze trapopgang is de woning op de tweede verdieping te betreden.

Tweede verdieping:
Vanuit de overloop met de garderobe komt u binnen in de woonkamer. De gehele woning beschikt over een nette laminaat vloer. Deze heerlijke ruimte heeft plaats voor een relaxte zithoek en een gezellige eethoek. Het raam in de woonkamer is recent vervangen voor een onderhoudsvrij kunststof kozijn met HR++ beglazing. Vanuit de woonkamer is de keuken te betreden. Deze is voorzien van een 4-pits gasfornuis, een vaatwasmachine, een koelkast en een vriezer. In de keuken is een raam en een deur, met toegang tot het balkon, waardoor er veel natuurlijk licht de ruimte in valt. Naast de keuken is de aparte toiletruimte gesitueerd, welke beschikt over een zwevend toilet. Niet alleen de keuken is vanuit de woonkamer te betreden, ook de rest van de vertrekken zijn te bereiken door middel van de woonkamer. Twee van de drie slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Eén daarvan is voorzien van de wasmachine aansluiting. Naast deze slaapkamer is de badkamer gelegen. De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een regendouche, een wastafelmeubel, mechanische ventilatie en een handdoeken radiator. De andere slaapkamer, welke zich ook aan de voorzijde bevindt, beschikt over een prachtig karakteristiek glas-in-lood raam. De laatste slaapkamer van deze fijne bovenwoning biedt toegang tot het zonnige balkon.

Exterieur:
Het balkon is gelegen op het westen wat ervoor zorgt dat u vooral in de middag en avond, na bijvoorbeeld een lange werkdag, heerlijk in de zon kunt zitten. Ook op het balkon is te merken dat de woning zich in een rustige buurt bevindt.

Ligging:
De woning heeft een zeer centrale ligging nabij het centrum van Vlaardingen. Het centrum is te voet te bereiken en beschikt over diverse supermarkten, winkels, restaurants en een bioscoop. Ook diverse scholen, parken en het openbaar vervoer zijn nabij de woning gelegen. Recreatiegebied ‘Broekpolder’ is op de fiets te bereiken, hier zijn onder andere mooie fiets- en wandelroutes. Het is mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen en uitvalswegen richting Rotterdam en Den Haag zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1928
- Volledig voorzien van enkel glas in houten kozijnen m.u.v. woonkamerraam (dubbel glas in kunststof kozijn)
- VvE bijdrage €95 p/m
- Kozijnen voorzijde geschilderd, 2023
- Verwarming en warm water middels cv-ketel
- Gelegen op eeuwigdurende erfpacht grond, €17 p/j
- Energielabel F
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 245.000 k.k.
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
bovenwoning, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
69 m²
Inhoud
228 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel
Energie
Energielabel
F
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving